Groepstherapie

Gestalttherapeuten Lydia van der Put en Huibert Steen geven samen groepstherapie. Leren in een groep is effectief, grappig en geeft energie.

Werkwijze groep

Onze werkwijze is gericht op de persoonlijke ontwikkeling van jullie als deelnemer. We zullen je aanmoedigen stil te te staan bij je gedachten, om gevoelens en emoties toe te laten en om deze vervolgens te verwoorden zonder dat er directe adviezen of oplossingen op tafel worden gelegd. Sterker nog, jij en de groep zelf bepalen in welke richting het proces van de therapie zich ontwikkeld.

Ervaringsgericht en persoonlijk zijn de sleutelwoorden die deze vorm van therapie zo effectief maakt! In de groep leer je hoe je beter voor jezelf kan zorgen, je je eigen grenzen gaat ervaren en aangeven. Je krijgt nieuwe energie en je bent weer trots op jezelf.

Voor wie?

Groepstherapie kan een mooie aanvulling zijn na of naast individuele therapie. In de groep kan het geleerde in praktijk worden gebracht. Van de veiligheid van individuele therapie naar de veiligheid van binnen de groep verder leren.
De groep is geschikt voor mensen met:

  • Angstklachten
  • Spanningen met collega’s
  • Burn-out
  • Somberheid
  • Onzekerheid
  • Verdriet
  • Identiteitsvragen
Kosten

De kosten voor deelname aan de groep is €500,- voor 10 bijeenkomsten. In termijnen betalen is mogelijk. Wanneer je hiervoor kiest willen we graag dat je contact met ons hierover opneemt.
Als je niet bekend bent bij Lydia of Huibert vindt er bij één van beiden een intakegesprek plaats. In dit gesprek wordt met je doorgesproken of groepstherapie je ook daadwerkelijk verder gaat helpen. Dit gesprek kost €25,-

Aanvang

De therapiegroep zal plaatsvinden op de maandagavonden van 19.30 tot 21.30, en zal starten op het moment dat er voldoende aanmeldingen zijn.

Locatie

De bijeenkomsten vinden plaats in de praktijk van Huibert.
Adres: Westdijk 5, 3274 KG Heinenoord (Goidschalxoord)

Voor meer informatie en aanmelden:

Huibert Steen: huibert.steen@praktijk-artan.nl – 06-83167454
Lydia van der Put: anazoe@live.nl – 06-36068816 (na 19.30 uur)